-->

Τα 10 πιο περίεργα και τρομακτικά τουριστικά αξιοθέατα

Μετά από αρκετό ψάξιμο σας έχουμε μια λίστα με μερικά από τα πιο περίεργα και τρομακτικά μέρη έλξης τουριστών στον κόσμο, το ένα είναι πιο τρομακτικό από ό, τι άλλο.
Δείτε τα και μετά αν θέλετε επισκεφτείτε τα..





01 Mutter Museum of Medical History, Φιλαδέλφεια


Το Μουσείο Ιατρικής Ιστορίας στη Φιλαδέλφεια είναι το μουσείο που έχει εκθέματα από βιολογικά είδη και ιατρικού εξοπλισμού. Το μουσείο είναι διάσημο για την τεράστια συλλογή του από κρανία.




02 Truk Lagoon, Μικρονησία


Ένα μεγάλο μέρος των ιαπωνικών δυνάμεων του Ναυτικού είναι τώρα στα βάθη της λιμνοθάλασσας Truk, νοτιοδυτικά της Χαβάης.
Ο βυθός του είναι γεμάτος από ναυάγια θωρηκτών και αεροπλανοφόρων που βυθίστηκαν το 1944 και πλέον είναι αξιοθέατο για του δύτες.




03 Sonora Witchcraft Market, Πόλη του Μεξικού


Η αγορά της Sonora είναι ανοιχτή καθημερινά για τους προσκυνητές και τους τουρίστες που πηγαίνουν εκεί για να μάθουν προβλέψεις τύχης και να πάρουν υποσχέσεις για μια καλύτερη ζωή.
Στην αγορά αυτή μπορεί να βρει κανείς από αίμα κροταλία μέχρι αποξηραμένα κολίβρια για την εξημέρωση της τύχης.




04 Νησί του Πάσχα, Χιλή


Ένα από τα πιο μυστηριώδη μέρη στη γη είναι το Νησί του Πάσχα, με τις τεράστιες, κομμένες πέτρινες μορφές γιγάντων, που μοιάζουν να ξεπροβάλουν από την γη.
Αγάλματα που κοιτάζουν στον ουρανό, σαν να ήταν ένοχοι για κάποια μυστική εγκλήματα.




05 Βάλτος Manchac, Λουιζιάνα


Ονομάζεται και ο βάλτος φάντασμα με τα παλιά κυπαρίσσια και τα βρύα που κρέμονται από τα κλαδιά, δίνουν στο τοπίο μια μακάβρια αίσθηση.
Η βόλτα γίνεται με πλωτές βάρκες υπό το φως των πυρσών.




06 Winchester House, Σαν Χοσέ Καλιφόρνια


Λέγεται ότι το φάντασμα ενός κοριτσιού της Σάρας, ζει στα 160 δωμάτια αυτού του σπιτιού.
Το σπίτι είναι ανοικτό για το κοινό και οι τουρίστες αναφέρουν συχνά ότι γίνονται μάρτυρες περίεργων γεγονότων.
Ακόμα όμως και αν δεν πιστεύετε στα φαντάσματα, η απεραντοσύνη του σπιτιού προκαλεί σοκ από μόνη της.




07 Mary King’s dead-end, Εδιμβούργο


Αρκετοί δρόμοι με σκοτεινό παρελθόν, κρυμμένοι κάτω από τη μεσαιωνική παλιά πόλη του Εδιμβούργου. Ο τόπος, όπου τον 17ο αιώνα τα θύματα της πανούκλας κλείνονταν εκεί μέχρι να πεθάνουν, είναι διάσημη για τα θορυβοποιά πνεύματα του.


Πρόσφατα άνοιξε για τους τουρίστες, οι οποίοι προσελκύονται από τις ιστορίες για τα υπερφυσικά πνεύματα της πόλης αυτής.


08 Occult Abbey of Thelema, Σικελία


Ο Aleister Crowley - είναι ίσως ένας από τους πιο απεχθείς αποκρυφιστές στον κόσμο, και αυτό το πέτρινο αγρόκτημα είναι γεμάτο με σκοτεινές παγανιστικές τοιχογραφίες, που κάποτε ήταν η κοσμόπολη για σατανιστικά όργια.



Τουλάχιστον, θεωρήθηκε ως τέτοια το 1920. Ο Crowley είναι γνωστώς, λόγω των οπαδών του, όπως ο Marilyn Manson.




09 Τσερνομπίλ, Ουκρανία


Οι τουρίστες, που έρχονται στην Ουκρανία, στην εγκαταλελειμμένη πόλη του Pripyat, βρίσκονται στη ζώνη αποκλεισμού. Εδώ, όλα τα πράγματα φαίνεται να έχουν σταματήσει σε αυτό το φρικτό 1986, όταν το ατύχημα στο Τσερνομπίλ NPP έκανε χιλιάδες άνθρωποι να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους για πάντα.




10 Κατακόμβες του Παρισιού, Γαλλία


Τα οστά και τα κρανία στοιβάζονται και στις δύο πλευρές του διαδρόμου, σαν εμπορεύματα σε αποθήκη. Ο αέρας εδώ είναι ξηρός και έχει μια ελαφρά οσμή αποσύνθεσης. Εδώ βρίσκονται αρκετά οστά από την εποχή της Γαλλικής Επανάστασης, σε περίπου 187 χλμ στοάς, κάτω από ολόκληρη την πόλη του Παρισιού, αλλά μόνο ένα μικρό μέρος είναι ανοικτό για το κοινό.




himaira



Αν σας άρεσε το θέμα κοινοποιήστε το στους Φίλους σας...!


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου