-->

Tο πρωί δημοσιογράφος το βράδυ…στρίπερ!

Σάλος προκλήθηκε στη δημοσιογραφική κοινότητα του Τέξας, όταν αποκαλύφθηκε ότι συνάδελφός τους εργάζεται το πρωί ως δημοσιογράφος και το βράδυ ως στρίπερ!







Η συντηρητική εφημερίδα βάλλεται πανταχόθεν εξαιτίας του σκανδάλου που προκάλεσε η 29χρονη δημοσιογράφος Sarah Tressler, η οποία γράφει για τη «Houston Chronicle's» σχεδόν έναν χρόνο τώρα. Ωστόσο, η διπλή της ζωή αποκαλύφθηκε από συνάδελφό της τον Richard Connelly, της Houston Press. Σύμφωνα με το άρθρο του, η Tressler διατηρεί σελίδες στο Facebook και το Twitter υπό το ψευδώνυμο «Angry Stripper» (Οργισμένη Στρίπερ).



Οι φωτογραφίες της σε προκλητικές πόζες ενδεδυμένη με μικροσκοπικά εσώρουχα και δωδεκάποντα τακούνια έχουν διαμοιραστεί στους «φίλους»της στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, ενώ το προφίλ της κλειδώθηκε αμέσως μόλις δημοσιεύθηκε το θέμα. Η ίδια χαρακτηρίζει τον εαυτό της ειλικρινή: «Κάνω στριπτίζ για τρελούς ανθρώπους και μετά γράφω γι’ αυτό ώστε να γελάμε μ’ αυτούς μαζί! Αυτό είναι αγάπη!» γράφει η κοπέλα και προσθέτει ως ενδιαφέροντα: «λεφτά, μικροσκοπικούς μύες και η απόλυτα ευγενική συζήτηση της επιλογής σας». Η αποστολή της; «20 δολάρια το τραγούδι ακόμη κι αν δεν χορεύω» σημειώνει.



Βέβαια, όπως τονίζει στην επαγγελματική σελίδα της στο LinkedIn έχει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο του Χιούστον, όπου εργάζεται ως επίκουρος καθηγήτρια. Επίσης, έχει μάστερ στη δημοσιογραφία από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, ενώ έχει εργαστεί ως ελεύθερος ρεπόρτερ για τα Us Weekly, L.A. City Beat και το περιοδικό GLOSS.



Όλα αυτά μπορεί να εκπλήξουν αυτούς που διαβάζουν το blog της, «Ημερολόγιο μίας Οργισμένης Στρίπερ» όπου αναγράφει στοχασμούς για τις καθημερινές ερωτικές της περιπέτειες, ενοχλητικά αιτήματα πελατών, φετίχ και ξενύχτια με έναν τουλάχιστον διάσημο πελάτη τον ηθοποιό Jeremy Piven.

Οι εκδότες και διευθυντές της εφημερίδας της είναι έξαλλοι με όλα αυτά που δημοσιεύτηκαν για την εργαζόμενή τους, που δεν προσπαθεί καν να καλύψει ελάχιστα την ντροπιαστική ενασχόλησή της και την κρυφή της ταυτότητα, ενώ ανησυχούν για τις αντιδράσεις των κυριών της πόλης οι οποίες θα ανακαλύψουν ότι φιλοξενούν στα φιλανθρωπικά δείπνα τους μία στρίπερ...



Όπως υπογραμμίζει ο Connelly, οι συνάδελφοί της στην «Chronicle» είναι εξοργισμένοι μαζί της καθώς «επιδεικνύει διαρκώς τα λεφτά που βγάζει από το στριπτίζ φορώντας πάντα πανάκριβα ρούχα σχεδιαστών και κρατώντας τσάντες που κοστίζουν περιουσίες αλλά και γιατί αισθάνονται ότι τους χρησιμοποιεί».

ΠΗΓΗ: DAILY MAIL


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου