-->

Οι πιο «καυτές» φωτογραφίες των celebrities στο Twitter!

Πόσα πράγματα μπορεί να «μοιραστεί» κανείς μέσω Twitter; Πολλά είναι η απάντηση, αν κρίνουμε τουλάχιστον από τους celebrities, που εκτός από τα tweets τους, μοιράζονται...





..με τους χιλιάδες ή εκατομμύρια followers τους, άκρως προσωπικές στιγμές, με αποκορύφωμα τις sexy φωτοηγραφίες.

Ξεκινάμε με την Kim Kardashian, που δεν δίστασε να ποστάρει φώτο με το bikini της στους 15 εκ. followers της δείχνοντας το σωματότυπο-κλεψύδρα της.kim 1.jpg
Το ίδιο έκανε και η Demi Lovato, που ανέβασε φώτο με το μαγιό της, ποζάροντας από το σπίτι της, για να δείξει πόσο ασφαλής και καλά νιώθει πλέον με το σώμα της, μετά από χρόνια προσπαθειών και σκληρής δίαιτας.
LOBATO.jpg
Δείτε τη Heidi Klum που έβαλε φωτιές στο Twitter με τη super sexy φώτο της, όπου ποζάρει με το bikini, και το στήθος της σε κοινή θέα.
heidi.jpg
Και η Paulina Gretzky όμως, δεν δίστασε να ανεβάσει στο Twitter της, μια πολύ sexy φώτο από τα γυρίσματα των «Grown Ups», όπου ποζάρει παρέα με μια hot φίλη της.
AUL.jpg
Super sexy όμως και η 40χρονη ηθοποιός Sofia Vergara, που πόσταρε φώτο με μαύρο καυτό bikini, από το Μεξικό, δείχνοντας μας την κορμάρα της.
vergara.jpg
Καλά για τη Demi Moore δεν το συζητάμε, μιας και στο Twitter έχουμε δει σχεδόν όλη την προσωπική της ζωή, με φώτο όπου ποζάρει άλλοτε με εσώρουχα, και άλλοτε με μαγιό, από το μπάνιο του σπιτιού της.
moore.jpg
Και η πρώην του George Clooney, Elisabetta Canalis, κατάφερε ν’ ανεβάσει τη θερμοκρασία στο Twitter, αφού πόσταρε φώτο με sexy bikini στην παραλία.
canalis.jpg
Για το τέλος, σας αφήσαμε τη δική μας, Maria Menounos, η οποία ανέβασε στους followers της, φωτογραφία με μαύρο bikini, να ποζάρει ξαπλωμένη στην ξαπλώστρα όλο sex appeal.
maria.jpg

Πηγή:star.gr


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου