-->

Πώς είναι σήμερα οι Power Rangers 20 χρόνια μετά τη σειρά

Αρχές του '90 και κάθε πρωί όλοι ξυπνούσαν για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα υπερηρώων, ενώ οι φιγούρες, οι στολές και τα εξαρτήματα των Power Ranger υπήρχαν στο δωμάτιο κάθε παιδιού.

Τα χρόνια πέρασαν όμως, ακόμα και για τους αγαπημένους μας ήρωες.

Ο κόκκινος Τζέισον Λι Σκοτ, η ροζ Κίμπερλι Χαρτ, ο μαύρος Ζακ Τειλορ, η κίτρινη Τρινι Κουαν, ο μπλε Μπίλι, ο πράσινος (και ενίοτε άσπρος) Τομι Ολιβερ, ήταν στα 90's οι αγαπημένοι ήρωες των παιδιών, ωστόσο μαζί με τα παιδιά μεγάλωσαν και οι ήρωες τους.


Πώς είναι λοιπόν σήμερα οι Power Rangers και τι κάνουν στη ζωή τους;


Austin John - Jason (κόκκινος)
Εχει παχύνει αρκετά και πλέον εργάζεται ως τραυματιοφορέας

















Amy Jo Johnson - Kimberly (ροζ)
Παραμένει όμορφη αλλά και στην επικαιρότητα αφού πρωταγωνιστεί στη σειρά Flashpoint. Είναι η μόνη από τους Power Rangers που συνέχισε να δουλεύει στην τηλεόραση μετά το τέλος της σειράς.



Jason Frank - Tommy (πράσινος και άσπρος)
Πλέον είναι και power ranger στην πραγματική του ζωή, αφού είναι κορυφαίος παλαιστής ΜΜΑ. Είναι γεμάτος τατουάζ ωστόσο δεν ξέχασε το παρελθόν του, αφου στον καρπό του έχει τατουαζ το σήμα των Power Rangers


David Yost - Billy (μπλε)
Είναι γυμναστής και ακτιβιστής για την υποστήριξη των δικαιωμάτων των ομοφυλόφιλων, ενώ έχει δηλώσει ανοιχτά πλέον τη σεξουαλική του ταυτότητα. Παράλληλα εμφανίζεται ως «μπλε Power Ranger» ακόμα σε διάφορα σόου και event για φαν των κομικς στο εξωτερικό.


Walter Jones - Zack (μαυρος)
Προσπαθεί να μείνει ακομα στην επικαιρότητα, ενώ σύμφωνα με το IMBD ετοιμάζεται να παίξει σε μία ταινία με τίτλo «Man without a head»








Thuy Trang - Τrini (κίτρινη)
Δυστυχώς η δυναμικη Βιετναμέζα που ενσάρκωνε την κίτρινη Ranger σκοτώθηκε σε τροχαίο το 2001 σε ηλικία 27 ετών