-->

Ρέθυμνο: 8 χρόνια φυλακή στον ανήλικο που ''μάτωσε'' το γαμήλιο γλέντι - Κατάρες και ύβρεις στην δίκη του!Μεγάλη ένταση στην δίκη για τον ''ματωμένο πρόγαμο'' που είχε συζητηθεί πολύ τον περασμένο Αύγουστο...

Ποινή φυλάκισης οκτώ ετών για απόπειρας ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 32χρονου από τον Άγιο Μάμα επέβαλε το Τριμελές Δικαστήριο Ανηλίκων στον 17χρονο από τον Αβδελά για την υπόθεση του «ματωμένου πρόγαμου», η οποία είχε συγκλονίσει την τοπική κοινωνία στα τέλη του περασμένου Αυγούστου.

Σύμφωνα με το goodnet.gr, ο ανήλικος οδηγήθηκε χθες το απόγευμα (25-02-2014) από το σωφρονιστικό κατάστημα της Αυλώνας, όπου ήταν προφυλακισμένος από τον Σεπτέμβριο, στο δικαστικό μέγαρο του Ρεθύμνου για να δικαστεί, ενώ το δικαστήριο διέταξε τον εγκλεισμό του σε κατάστημα κράτησης νέων.

Από την δίκη – η οποία λόγω του ότι ο κατηγορούμενος είναι σήμερα ακόμα ανήλικος διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών – δεν έλειψαν οι εντάσεις και τα μικροεπεισόδια, παρότι η αστυνομική δύναμη ήταν ισχυρή από νωρίς το πρωί στο δικαστικό μέγαρο Ρεθύμνου.

Άλλωστε, ήταν δεδομένο ότι πρόκειται για μία υπόθεση με ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, αφού ο 17χρονος κατηγορούμενος έχει στενή συγγενική σχέση με το 32χρονο θύμα, όντας πρώτος ξάδερφος της γυναίκας του παθόντα και επομένως υπήρχε έντονη κινητοποίηση στην ΕΛ.ΑΣ. προκειμένου να αποφευχθούν επεισόδια μεταξύ των δύο πλευρών.

Από νωρίς στο δικαστικό μέγαρο βρισκόταν και το 32χρονο θύμα, ο Αγγελής Ρουσσάκης, ο οποίος έχει καταδικαστεί σε παραπληγία από την επίθεση που δέχθηκε τα ξημερώματα της 30ής Αυγούστου. Ο 17χρονος κατά την απολογία του υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα, καθώς πηγαίνοντας προς το σημείο όπου είχε προηγηθεί το επεισόδιο ανάμεσα στο θύμα και τα δύο αδέλφια 33 & 38 ετών πίστεψε ότι είχαν πυροβοληθεί οι τελευταίοι, πρώτα του ξαδέρφια και πολύ αγαπημένα όπως είπε, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει σε κατάσταση βρασμού ψυχικής ορμής.
Πηγή: yahoo.com


 Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook