-->

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - ΣΟΚ από την Τατιάνα: "Ναι, τον ΑΠΑΤΗΣΑ!" - "Έκανα ΛΑΘΟΣ και το μετανιώνω"!!!


Είναι από τους ανθρώπους που δεν μασούν τα λόγια της. Δεν κρύβει ότι πλέον έχει βρει τον άντρα της ζωής της και μαζί έχουν δημιουργήσει την οικογένεια που πάντα ονειρευόταν, αλλά δεν ήταν πάντα όλα ιδανικά στη ζωή της. Η Τατιάνα Στεφανίδου παραδέχεται χωρίς αναστολές ότι έχει απατηθεί αλλά κι έχει απατήσει. Και μάλιστα για τη δική της απιστία αναγνωρίζει ότι ήταν το μεγάλο λάθος της, για το οποίο μετανιώνει ακόμη και σήμερα.


«Ναι, με έχουν απατήσει αλλά κι εγώ έχω απατήσει» έχει εξομολογηθεί η πανέμορφη παρουσιάστρια η οποία προκαλεί σοκ με τις αποκαλύψεις της. «Ήταν λάθος αυτό που έκανα. Το έχω καταλάβει και το έχω μετανιώσει» αναφέρει χαρακτηριστικά. «Θα έπρεπε να πω “τελειώνουμε” και να προχωρήσουμε τη ζωή μας. Όμως αυτό δεν έγινε».
Όπως αποκαλύπτει η Τατιάνα, βρισκόταν σε μια σχέση η οποία όμως φαινόταν ότι είχε ημερομηνία λήξης και μάλιστα το τέλος της θα γινόταν σύντομα. «Ουσιαστικά έγινε λίγο πριν τελειώσει η σχέση. Το γεγονός όμως ότι έγινε πριν πω το αντίο ήταν λάθος μου και μάλιστα μεγάλο». Μάλιστα λέει ότι ο σύντροφός της έμαθε για την απιστία της και η αντίδρασή του ήταν πολύ άσχημη, χωρίς όμως να αναφέρει περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως δεν αναφέρει και όταν έπεσε εκείνη θύμα απιστίας. Το μόνο που παραδέχεται είναι ότι έχει απατηθεί και αυτό της κόστισε πάρα πολύ.

«Το έχουμε ανάγκη»Βέβαια και οι δύο περιπτώσεις δείχνουν πως βρίσκονται στο μακρινό παρελθόν της Τατιάνας, η οποία έχει βρει την απόλυτη ευτυχία εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες, δίπλα στον άντρα της ζωής της τον Νίκο Ευαγγελάτο. Μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και η οικογένειά τους είναι το παν για εκείνη, που έχει ξεχάσει τις κακές στιγμές και τα μεγάλα λάθη που έκανε. Ο Νίκος είναι ο άνθρωπος για τον οποίο ζει και αναπνέει και με κάθε ευκαιρία τον εκθειάζει, ενώ πάντα αποθεώνει τον έρωτα που ζει.
«Είμαστε πάντα χέρι χέρι με τον Νίκο. Ακόμα και όταν βγούμε έξω για φαγητό με φίλους αλλά και όταν καθόμαστε στον καναπέ του σπιτιού μας. Εάν δεν αγγιζόμαστε σημαίνει ότι για κάποια βλακεία έχουμε τσακωθεί. Έχουμε ανάγκη αυτή την επαφή. Προσπαθώ να σκέφτομαι και τον ωθώ να σκέφτεται και εκείνος ακριβώς όπως σκεφτόμασταν ο ένας για τον άλλο όταν γνωριστήκαμε. Τώρα πια που ξέρω πώς να διατηρείς μια σχέση, ναι πιστεύω ότι θα είμαστε για πάντα μαζί» εξομολογείται.

Πηγή : athensmagazine Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook