-->

ΝΤΡΟΠΗ: Πετούν στο δρόμο άνεργη μητέρα με άρρωστο παιδί για 400 ευρώ!


Από τη μια το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και από την άλλη το φάσμα της ανεργίας. Σαν να μην έφταναν όμως όλα αυτά τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη και με την έξωση.

Αντιμέτωπη λοιπόν με έξωση από το σπίτι που διαμένει το τελευταίο διάστημα βρίσκεται μια 24χρονη μητέρα από την περιοχή της Καλαμάτας, η οποία δεν μπορεί να εργαστεί λόγω σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Όπως αναφέρει η νεαρή μητέρα, στην εφημερίδα «ΠΑΤΡΙΣ», εκείνο ωστόσο που αποτελεί, μεγαλύτερο πρόβλημα για την ίδια, είναι τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η 4χρονη κόρη της, που χρειάζεται ανά έξι μήνες ιατρικές εξετάσεις στο Νοσοκομείο Παίδων της Αθήνας, χωρίς να μπορεί να ανταπεξέλθει στην τεράστια οικονομική δαπάνη.

Η 24χρονη Ελένη, παλεύει να τα βγάλει πέρα μόνο με το ετήσιο έκτακτο επίδομα που λαμβάνει από την Πρόνοια για να γίνονται οι απαραίτητες εξετάσεις του 4χρονου κοριτσιού της, ενώ το τελευταίο διάστημα έχει επέλθει σε μια άθλια οικονομική κατάσταση που δεν της επιτρέπει να παρέχει την αναγκαία ιατροφαρμακευτική περίθαλψη τόσο στην ίδια όσο και στο τεσσάρων ετών παιδί της.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του patrisnews, παρά την στήριξη που λαμβάνει η 24χρονη από τις κοινωνικές υπηρεσίες του δήμου Καλαμάτας και το Κοινωνικό Παντοπωλείο, σήμερα, βρίσκεται αντιμέτωπη με έξωση από το σπίτι που διαμένει με το 4 ετών κοριτσάκι της, καθώς οφείλει το ποσό των 400 ευρώ τους δύο τελευταίους μήνες.

Όπως επεσήμανε η 24χρονη Ελένη, τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει η ίδια δεν της επιτρέπουν να εργαστεί καθώς πάσχει από κήλη δίσκου και πρέπει να κάνει ειδικές ενέσεις τις οποίες όμως δεν μπορεί να αγοράσει ενώ ήδη έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση στο ένα της νεφρό.

Πηγή : patrisnews.com


 Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook