-->

Καλαμάτα: Ζούσε δίπλα στη νεκρή μητέρα του για 50 ημέρες!
Αποσβολωμένη έχει μείνει η τοπική κοινωνία της Καλαμάτας από την ανείπωτη τραγωδία που συνέβης τον τόπο τους

Ένα συγκλονιστικό οικογενειακό δράμα ήρθε στο φως το πρωί της Πέμπτης, στην οδό Μπουλούκου, όταν σε μονοκατοικία βρέθηκε νεκρή ύστερα από περίπου 50 ημέρες, σε κατάσταση πλήρους αποσύνθεσης, μία 87χρονη γυναίκα, πρώην εκπαιδευτικός.

Σύμφωνα με το tharrosnews.gr , στο διάστημα που η άτυχη γυναίκα ήταν νεκρή, στο σπίτι παρέμενε ο 50χρονος γιος της, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα, και δεν φαίνεται να είχε συνειδητοποιήσει τι είχε συμβεί στη μητέρα του.

Ο θάνατος της ηλικιωμένης επήλθε, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Ιωάννη Δούζη, από καρδιοαναπνευστική ανακοπή και δεν υπάρχει κανένα εύρημα κακοποίησης ή άσκησης βίας.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η έντονη μυρωδιά από το σπίτι ανησύχησε τους γείτονες, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί μπήκαν από την πίσω πλευρά του κτηρίου και αντίκρισαν σε ένα ράντζο στο διάδρομο τη σορό της άτυχης γυναίκας με εμφανή σημάδια από τρωκτικά...

Στη συνέχεια ειδοποιήθηκε ο ιατροδικαστής, ενώ η νεκροψία που ακολούθησε απέδειξε ότι η 87χρονη πέθανε από παθολογικά αίτια, καθώς δεν έφερε καμία κάκωση που να παραπέμπει σε εγκληματική ενέργεια ή ότι της ασκήθηκε βία.

Ο ιατροδικαστής προσδιόρισε την ημερομηνία θανάτου γύρω στις 20 Ιανουαρίου.

Πηγή : newsbomb.gr


 Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook