-->

Το "καρφί" της Κωνσταντοπούλου για την "Ελιά" και το "Ποτάμι"Αιχμές άφησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου όταν ρωτήθηκε σχετικά με την "Ελιά" και το "Ποτάμι".

"Νομίζω ότι η επιμονή κάποιων να περιτυλίγουν με ελκυστικά προσωνύμια και αμπαλάζ την επανάληψη και την ανακύκλωση παλαιών υλικών και πολλές φορές πολύ σάπιων υλικών είναι η ένδειξη της πολύ μεγάλης αμηχανίας απέναντι σε αυτό που έρχεται, απέναντι στην πραγματική κοινωνική και πολιτική ανατροπή που θα συμπαρασύρει, ως πραγματικός ποταμός, ότι πραγματικά διεφθαρμένο έχει ριζώσει σε αυτή τη χώρα και δεν λέει να φύγει", είπε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ σε εκδήλωση του κόμματος.

Η κυρία Κωνσταντοπούλου μίλησε για εντυπωσιακή νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις περιφερειακές εκλογές, τις δημοτικές και τις ευρωεκλογές ενώ με αφορμή τις δημοσκοπήσεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σημείωσε πως οι δυνάμεις καταγράφονται στις εκλογές και όχι στις δημοσκοπήσεις.

"Εχουμε δει πολλές δημοσκοπήσεις θα δούμε και άλλες. Εκείνο, όμως, που θα δει το βράδυ των εκλογών ο ελληνικός λαός θα είναι η πιο εντυπωσιακή νίκη, η πιο εντυπωσιακή καταγραφή της απόφασης του ελληνικού λαού να ανατρέψει αυτές τις καθεστηκυίες και κατεστημένες πολιτικές, που έχουν πια στραγγαλίσει ότι πιο ζωντανό υπάρχει σε αυτή τη χώρα. Είμαι απολύτως βέβαιη ότι η καλύτερη δημοσκόπηση, οι εκλογές θα δώσουν την πιο αποστομωτική απάντηση σε εκείνους που συνεχίζουν να φαλκιδεύουν τα δικαιώματα και τις δημοκρατικές διαδικασίες στη χώρα αυτή", τόνισε.

Για τη στάση που θα κρατήσει στο θέμα της άρσης της ασυλίας των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, επισήμανε: "Την τετάρτη θα συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και θα μάθετε τις αποφάσεις. Ας μην προτρέχουμε".

Η κ. Κωνσταντοπούλου έπλεξε το εγκώμιο της Δέσποινας Χαραλαμπίδου και του Τριαντάφυλλου Μηταφίδη λέγοντας ότι και οι δύο υποψήφιοι είναι μαχητές της Αριστεράς.

Πηγή: enikos.gr


 Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook