-->

Σόκ : Ιερέας ζητάει από τους πιστούς να πάνε χωρίς εσώρουχα Για να αισθάνονται “ελεύθερες” στο σώμα το μυαλό


Ένας ιερέας στην Κένυα έδωσε εντολή στις γυναίκες που παρακολουθούν τη λειτουργία στην εκκλησία του να μην φορούν εσώρουχα για να μπορέσουν να φτάσουν πιο κοντά στο… Θεό.

Aυτή την παράξενη απόφαση έλαβε ο πατέρας Ντζόλι στην ενορία του στο Ναϊρόμπι της Κένυας. Σύμφωνα λοιπόν με την εφημερίδα Kenyan Post, στις γυναίκες απαγορεύεται να φορούν εσώρουχα κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στο ναό της Λύτρωσης του Χριστού!

O Nτζόλι φέρεται να δικαιολόγησε την απόφασή του στις πιστές λέγοντας ότι απαιτείται να αισθάνονται “ελεύθερες” στο σώμα και το μυαλό όταν παρίστανται στην εκκλησία για να προσεγγίσουν το Θείο, αλλά περιέργως η επίμαχη απόφαση δεν αφορά όλο το εκκλησίασμα, καθώς δεν συμπεριέλαβε σε αυτή τους άρρενες πιστούς που φαίνεται ότι δεν χρειάζονται να είναι “ελεύθεροι” στο σώμα…

Ο πάστορας προειδοποίησε δε, ότι θα υπάρξουν σοβαρές συνέπειες εάν τα γυναικεία μέλη της εκκλησίας δεν τηρήσουν το νέο κανόνα που έθεσε, όμως οι περισσότερες γυναίκες λέγεται ότι τήρησαν “ευλαβικά” την εντολή του και στην αμέσως επόμενη λειτουργία εμφανίστηκαν χωρίς εσώρουχα!


Πηγή : lay-out.gr Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook