-->

Ποια ισχυρίστηκε “Δεν είπα ότι θα είμαι η επόμενη Μενεγάκη;” Μιλά με πικρία για τη σκληρή κριτική που δέχτηκε


Τα δύο τελευταία χρόνια θα μπορούσαμε να πούμε ότι έχει απομακρυνθεί λίγο από τα φώτα της δημοσιότητας, καθώς διατηρεί σχολή μόδας στο κέντρο της Αθήνας. Η ίδια δεν ξεχνά τις στιγμές που της χάρισε η τηλεόραση, αλλά δεν έκρυψε την πικρία της για τη σκληρή κριτική που δέχτηκε.

« Ήμουν πολύ τυχερή και ευλογημένη που δοκίμασα θέατρο, σινεμά, τηλεόραση. Πόσο συχνά συμβαίνει αυτό; Όμως το background μου είναι η μόδα και οτιδήποτε σχετικό με αυτό το κάνω με μεγάλη μου χαρά. Ακόμη με ενθουσιάζει, δεν είναι τρομερό;» είπε, ενω δεν παρέλειψε να σχολιάσει την περίοδο της θητείας της στην πρωινή ζώνη.

«Στενοχωρήθηκα και ένιωσα πολύ βαθιά αδικημένη τότε. Γιατί μου ζήτησαν να κάνω κάτι για δύο μήνες, να το προσπαθήσω. Δεν βγήκα ποτέ να πω ότι “εγώ θα είμαι η επόμενη Μενεγάκη” ή “εγώ θα βάλω το θρόνο μου στην πρωινή τηλεόραση και θα καθίσω εκεί για δεκαπέντε χρόνια”. Υπήρχε μια μεταβατική περίοδος στον ΑΝΤΙ, μου ζήτησαν να το καλύψω, το έκανα με πολύ μεγάλη χαρά και κέφι, σε μια περίοδο με πολλές αλλαγές στο κανάλι. Βασανίστηκα, ταλαιπωρήθηκα πολύ στον Πρωινό Καφέ, πάλευα μέρα-νύχτα να κάνω το καλύτερο που μπορούσα, γιατί πού να ξέρω κι εγώ από αυτά. Από εκεί και πέρα, πρέπει να δεχόμαστε την κριτική. Δεν κρύβω ότι έκλαψα, αλλά δεν το μετανιώνω, γιατί έμαθα πολλά. Και για το κύκλωμα, και για το σύστημα, και για την πρωινή ζώνη, και για το τι πραγματικά σημαίνει καθημερινή τηλεόραση. Γιατί πριν έκανα εβδομαδιαία πράγματα, προστατευμένα», δήλωσεΠηγή : lay-out.gr Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook