-->

Δεν είναι δονητής αλλά υπόσχεται γυναικείο οργασμό! Ετοιμαστείτε να νιώσετε την απόλυτη ευχαρίστηση!


Κάποιες γυναίκες θα κυκλοφορούν από εδώ και και έπειτα με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά αφού Καναδοί επιστήμονες έφτιαξαν μία συσκευή, η οποία θα εμφυτεύεται κάτω από το δέρμα των γλουτών και με το πάτημα ενός κουμπιού θα προκαλεί οργασμό!!!

Η γεννήτρια εκπέμπει χαμηλής συχνότητας ηλεκτρικό ρεύμα που διεγείρει τα νεύρα του κόλπου και προκαλεί οργασμό.

Βέβαια, ο σκοπός των επιστημόνων είναι να λειτουργεί το εμφύτευμα με τηλεχειριστήριο, ωστόσο δεν έχουν προσχωρήσει την έρευνά τους σε αυτό το σημείο.
Επικεφαλής της ερευνητικής ομάδας είναι ο δρ Τζιμ Πφάους, καθηγητής στο Τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Concordia, στο Μόντρεαλ, ο οποίος ειδικεύεται στην νευροβιολογία της σεξουαλικής συμπεριφοράς.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, μερικές γυναίκες νιώθουν φόβο για τις ακούσιες εκδηλώσεις της ερωτικής διέγερσης.

Οι εκδηλώσεις αυτές, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται η αύξηση του καρδιακού ρυθμού και η εφίδρωση των χεριών, ελέγχονται από ένα τμήμα του νευρικού συστήματος που λέγεται συμπαθητικό και η λειτουργία του οποίου δεν εξαρτάται από τη θέλησή μας.

Ο φόβος που νιώθουν αυτές οι γυναίκες, τις κάνει να θέλει να διακόψουν το αίτιο της διέγερσης, δηλαδή την ερωτική επαφή, με αποτέλεσμα να είναι αδύνατον να έχουν οργασμό.

Σημειώνεται ότι οι διαταραχές οργασμού στις γυναίκες είναι πολύ συχνές στις γυναίκες. Υπολογίζεται ότι το 10-15% των γυναικών ουδέποτε είχαν οργασμό, ενώ μελέτες έχουν δείξει ότι περισσότερες από μία στις τρεις δεν είναι ικανοποιημένες από τη συχνότητα των οργασμών τους.


Πηγή : lay-out.gr Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook