-->

Θλίψη στο Σότσι: Η πανέμορφη Ρωσίδα σκιέρ που έμεινε παράλυτη Μετά από άσχημο ατύχημα στους Ολυμπιακούς αγώνες


Παγκόσμια θλίψη προκαλεί η είδηση ότι η 23χρονη ρωσίδα σκιέρ Μαρίας Κομισάροβα, έμεινε τελικά παράλυτη μετά από την άσχημη πτώση που είχε σε προπόνηση για τους αγώνες του freestyling στους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του Σότσι.

Οι γιατροί από την Κολωνία ανακοίνωσαν το δυσάρεστο γεγονός καθώς η άτυχη αθλήτρια υπέστη κάταγμα του 12ου σπονδύλου στο κάτω μέρος της σπονδυλικής στήλης και θα μείνει παράλυτη από τη μέση και κάτω.
skier2
«Δεν νοιώθω τίποτε από την περιοχή του αφαλού και κάτω. Όμως είμαι δυνατή και ξέρω πως κάποια μέρα θα σταθώ σίγουρα και πάλι στα πόδια μου» παραδέχτηκε πριν από λίγες μέρες με ποστάρισμα της στο Instagram η ρωσίδα αθλήτρια που είχε μεταφερθεί σε ειδικό νοσοκομείο αποκατάστασης στην Κολωνία και μάλιστα θα παραμείνει εκεί για αρκετές εβδομάδες μέχρι να μπορεί να κινηθεί με τη βοήθεια ειδικών μηχανημάτων.

Η Κομισάροβα θα παραμείνει άλλες 10 εβδομάδες στην κλινική στη Γερμανία προκειμένου να μπορέσει να συμβιβαστεί με τη νέα πραγματικότητα και θα ακολουθήσει εκπαίδευση για το πώς θα μπορεί να κινείται αλλά θα της παράσχουν και ψυχολογική υποστήριξη.
rosida3

Πηγή : lay-out.gr Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook