-->

Ισοβίτης δολοφόνησε σωφρονιστικό υπάλληλο στις φυλακές ΜαλανδρίνουΘανάσιμη επίθεση δέχθηκε ένας σωφρονιστικός υπάλληλος των φυλακών Μαλανδρίνου.

Το μεσημέρι της Τρίτης, ένας Αλβανός ισοβίτης επιτέθηκε με αιχμηρό αντικείμενο σε 46χρονο υπάλληλο των φυλακών, που έφερε τον βαθμό του υπαρχιφύλακα και ήταν πατέρας τριών παιδιών, με αποτέλεσμα να καταφέρει χτύπημα εναντίον του στην καρωτίδα.

Ο δράστης, ο οποίος είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία, σε κατάσταση αμοκ φέρεται να φώναζε στους φύλακες πως δεν τον αφήνουν να πάει να δει την μητέρα του και για αυτό τον λόγο «θα πάρω κάποιον από εσάς».

Το θύμα μετεφέρθη άμεσα στο νοσοκομείο Άμφισσας αλλά δυστυχώς ήταν αργά.

Το newsbomb.gr επικοινώνησε με τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων της Ομοσπονδίας Σοφρονιστικών Υπαλλήλων, Κ. Αντώνη Αραβαντινό, ο οποίος φανερά συγκινημένος, δήλωσε τα παρακάτω:

«Δεν μπορώ να πω πολλά. Το πένθος είναι βαρύ. Μετρούσαμε περίπου 100 τραυματίες και πλέον. Τώρα έχουμε και νεκρούς. Το περιμέναμε βέβαια ότι θα συνέβαινε. Είχαμε τονίσει επανειλημμένως ότι θα θρηνήσουμε νεκρούς και δεν μας άκουσε κανείς. Το θύμα το γνώριζα προσωπικά καθώς το είχα ορκίσει εγώ. Ήταν πατέρας τριών παιδιών. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν τελειώσαμε εδώ. Οι κύριοι που είναι υπεύθυνοι για τον θάνατό του θα μας βρουν μπροστά τους».


Πηγή : newsbomb.gr


 Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook