-->

Εδώ και μία εβδομάδα τα «ύποπτα»!

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι ο φάκελος της OYEΦΑ με τα νέα «ύποπτα» ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, έφτασε πριν από οκτώ ημέρες στην ΕΠΟ και τελικά αποκαλύφθηκαν χθες.


Οπως αποκάλυψε η εκπομπή Δίκη στον ΣΚΑΪ, οι ύποπτοι αγώνες για στοιχηματική χειραγώγηση βάσει του συστήματος ανίχνευσης για περίεργο ποντάρισμα είναι οι εξής: Καλλονή Παναθηναϊκός 0-4 (14η αγ. - 8 Δεκεμβρίου)
Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2 (22η αγ. - 2 Φεβρουαρίου), Βέροια-Ολυμπιακός 0-5 (24 αγ. - 8 Φεβρουαρίου)

Το gazzetta.gr επιβεβαίωσε την πληροφορία της εκπομπής και προσθέτει ότι ο σχετικός φάκελος έχει φτάσει στα γραφεία της ΕΠΟ από τις 9 Μαρτίου. Ο Πρόεδρος της Γιώργος Σαρρής όπως έκανε σε όλες τις αντίστοιχες περιπτώσεις στο παρελθόν έδωσε εντολή να διαβιβαστούν οι τρεις υποθέσεις στον εισαγγελέα και την επομένη, στις 10 Μαρτίου, ο φάκελος είχε φύγει ήδη από το Γουδί για τη δικαιοσύνη.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία δεν σχολίασε το γεγονός και ουσιαστικά παρέπεμψε στις προηγούμενς δηλώσεις του Σαρρή, ότι το σύστημα είναι σχετικά αναξιόπιστο καθώς απλώς καταγράφει το ποντάρισμα, όταν ξεφεύγει από τα συνηθισμένα πλαίσια... Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr δεν έχουν έρθει άλλοι αγώνες από την ΟΥΕΦΑ στην ΕΠΟ και έτσι για τη φετινή περίοδο αναφερόμαστε σε εννέα ματς. Τα υπόλοιπα που έχουν ήδη γίνει γνωστά, είναι τα παιχνίδια: Βέροια-ΠΑΣ (2-2), Παναθηναϊκός-ΠΑΣ (3-1), ΠΑΣ-ΠΑΟΚ (0-2), Ολυμπιακός-Εργοτέλης (3-0), Καλλονή-ΠΑΟΚ (2-5) και ΟΦΗ-Καλλονή (0-1).

Πηγή : gazzetta.gr


 Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook