-->

Πάτρα: Σπαραγμός στην κηδεία του καθηγητή - Σάλος από τις καταγγελίες των συγγενών του!Τραγικές φιγούρες η γυναίκα και τα δύο παιδιά του άτυχουμαθηματικού - Εν αναμονή των αποτελεσμάτων της ιστολογικήςεξέτασης η οικογένεια...

Το τελευταίο αντίο είπαν χθες (05-03-2014) στον καθηγητή Φώτη Σερέτη, η οικογένεια, συγγενείς και φίλοι. Η κηδεία του έγινε από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά στο Β΄Δημοτικό Νεκροταφείο. Τραγικές φιγούρες γυναίκα του και τα δύο παιδιά του.

Ο άτυχος καθηγητής μαθηματικών, εισήχθη την περασμένη Κυριακή στο νοσοκομείο και άφησε την τελευταία του πνοή στις 04.30 χθες τα ξημερώματα, στην παθολογική κλινική του ΠΓΝΠ. Εκείνο που έχει προκαλέσει μεγάλο θόρυβο και αποτελεί συζήτηση στους διαδρόμους του νοσοκομείου και όχι μόνο, είναι οι μαρτυρτίες σύμφωνα με τις οποίες ο καθηγητής έφυγε σχεδόν αβοήθητος.

Όπως λένε στο thebest.gr οι συγγενείς των ασθενών του ίδιου θαλάμου, στις 21.30 ανήσυχη η πεθερά του 50χρονου, φώναξε τους γιατρούς καθώς ο ασθενής είχε εμφανή σημάδια επιδείνωσης, με έλλειψη καλής επικοινωνίας, κόπωση, δύσπνοια και βρόγχο.

Τότε εμφανίστηκε γιατρός η οποία καθησύχασε την πεθερά, λέγοντάς της ότι δεν έχει τίποτα. Στις 04.30 τα ξημερώματα οι συγγενείς των άλλων ασθενών του ίδιου θαλάμου, είδαν τον 50χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή και άρχισαν να φωνάζουν έντρομοι. Τότε εμφανίστηκε γιατρός, που προσπάθησε, εις μάτην, να κάνει ανάνηψη. Ήταν όμως αργά...

Σύμφωνα με το thebest.gr, o διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος Χαράλαμπος Μπονάνος, διέταξε προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να εξεταστούν οι καταγγελίες συγγενών και συνοδών ασθενών, ενώ με ενδιαφέρον αναμένουν οι συγγενείς τα αποτελέσματα και των ιστολογικών εξετάσεων.

Έγινε μεν νεκροψία αλλά η ιστολογική εξέταση θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση. Τα αποτελέσματα αναμένονται σε περίπου ενάμιση μήνα.

Πηγή: yahoo.com


 Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook