-->

Η Αννίτα Πάνια στο «Μες στην καλή χαρά» - Με ποιον δε τα πήγε καλά από την πρώτη στιγμή;


«Μου είσαι πολύ συμπαθής αλλά δε μπορώ να έχω νταραβέρι μαζί σου»

Η Αννίτα Πάνια είναι από τα πρόσωπα που επιλέγουν να δίνουν σπανιώς τηλεοπτικές συνεντεύξεις. Για την ακρίβεια η τελευταία φορά που μίλησε ήταν πριν από δώδεκα χρόνια. Αν και της είχε γίνει πρόταση να είναι από την αρχή της σεζόν καλεσμένη του Μες στην καλή χαρά ή ακόμα και να κάνουν ένα βίντεο που θα μιλά, κάτι τέτοιο δεν είχε συμβεί. Η τύχη, ή μήπως να λέγαμε καλύτερα η ατυχία, καθώς η παρουσιάστρια δεν ήταν εξαρχής στον προγραμματισμό της εκπομπής, την έφερε σήμερα στο πλατό της πρωινής παρέας του Alpha.

Η Αννίτα Πάνια μπήκε ευδιάθετη και χαμογελαστή στο Μες στην Καλή Χαρά όμως πριν ακόμα καλά καλά καθήσει στον καναπέ υπήρξε κάτι που την ενόχλησε... Ήταν ο Μπρούνο που έσπευσε να την καλωσορίσει με το δικό τους τρόπο. Εκείνη απομακρύνθηκε λέγοντας «Ω σκυλί! Δε μπορώ το σκυλί. Δε το θέλω. Σκυλί μου είσαι πολύ συμπαθής αλλά δε μπορώ να έχω νταραβέρι μαζί σου.» όπως αποκάλυψε λίγο αργότερα τα φοβάται χωρίς να της έχει συμβεί κάτι.

Δείτε την είσοδό της στο πλατό αλλά και τους λόγους για τους οποίους δίνει σπανίως τηλεοπτικές συνεντεύξεις:Πηγή : zappit.gr


 Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook