-->

Τέσσερις κοινοί μύθοι για το σεξ καταρρίπτονται! Δείτε τα επιστημονικά δεδομένα!


Ακούμε και διαβάζουμε τόσα πολλά για το σεξ κάθε μέρα… Τι είναι μύθος και τι αλήθεια τελικά;

Δείτε τα επιστημονικά δεδομένα που καταρρίπτουν τέσσερις συχνούς μύθους που περιβάλλουν το σεξ.

1. Δεν πρέπει να χρησιμοποιούμε διπλό προφυλακτικό

Το διπλό προφυλακτικό αυξάνει τις τριβές και κατ’ επέκταση τον κίνδυνο να σπάσει. Σύμφωνα με το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, η σωστή χρήση του προφυλακτικού είναι καθοριστική στην πρόληψη της εγκυμοσύνης και των λοιμώξεων από σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.


2. Η εγκυμοσύνη είναι πιθανή κατά τη διάρκεια της περιόδου

Αν και οι πιθανότητες είναι λιγότερες, είναι δυνατό μια γυναίκα να μείνει έγκυος όταν έχει περίοδο. Το σπέρμα παραμένει στο σώμα έως και μία εβδομάδα και αν η ωορρηξία έρθει λίγες μέρες μετά την περίοδο μπορεί το ωάριο να γονιμοποιηθεί.


3. Οι άνδρες μπορούν να έχουν πολλαπλό οργασμό

Οι άνδρες χρειάζονται χρόνο για να «επανέλθουν» μετά την κορύφωση, όμως μπορούν να νιώσουν πολλαπλή κορύφωση κατά τη διάρκεια του σεξ. Αυτό συμβαίνει με τον αποτελεσματικό «έλεγχο» του οργασμού. Οι μύες που βρίσκονται στην περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι ένα… σεξουαλικό εργαλείο. Οι μύες αυτοί βοηθούν τον άνδρα να σταματήσει τον οργασμό και να συνεχίσει να απολαμβάνει το σεξ στον υπέρτατο βαθμό.


4. Το μέγεθος του πέλματος δεν ισοδυναμεί με το μέγεθος του πέους

Είναι μια κοινή σεξουαλική παρανόηση που έχει επικρατήσει εδώ και πολλά χρόνια. Καμία από τις σχετικές έρευνες που έχουν γίνει δεν έχει υποδείξει αναλογία μεταξύ του μήκους της πατούσας και του μήκους του πέους.


Πηγή : lay-out.gr Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook