-->

Νοθεία στα αποτελέσματα του ελληνικού τελικού της Eurovision καταγγέλλει ο Ηλίας Ψινάκης!Νοθεία με αποκλειστικό στόχο τον αποκλεισμό του Κώστα Μαρτάκη, υποστηρίζει ο πρώην μάνατζερ του γνωστού έλληνα τραγουδιστή Ηλίας Ψινάκης, ότι έγινε στα αποτελέσματα του ελληνικού τελικού της Eurovision που διεξήχθη το βράδυ της προηγούμενης Τρίτης.

Όπως καταγγέλλει στο komikotragiko ο διάσημος κριτής ταλέντων και μάνατζερ, είχε ξοδέψει το αστρονομικό ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ σε γραπτά μηνύματα προκειμένου να στηρίξει την υποψηφιότητα του πρώην πελάτη του Κώστα Μαρτάκη.

Ο Ηλίας Ψινάκης ο οποίος όπως μας εξομολογήθηκε διατηρεί ακόμα πολύ καλές σχέσεις με τον Κώστα Μαρτάκη, αποκάλυψε πως είχε πάρει μέχρι και δάνειο από την τράπεζα προκειμένου να ψηφίσει εκατοντάδες χιλιάδες φορές από το κινητό του το τραγούδι ”Κανένας δεν με σταματά” του πρώην πελάτη του.

Δείτε τί ακριβώς δήλωσε στο komikotragiko ο διάσημος κριτής ταλέντων.

”Με τον Κώστα Μαρτάκη μπορεί να μην συνεργαζόμαστε ακόμη επαγγελματικά, παρ’ όλα αυτά δεν σας κρύβω πως μας συνδέει ακόμα μια μεγάλη φιλία. Είμαι σίγουρος ότι έγινε νοθεία στα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού την Τρίτη. Τον είχα ψηφίσει 100.000 φορές για να βγει σίγουρα πρώτος. Μέχρι και δάνειο από την τράπεζα ζήτησα και πήρα για να τον ψηφίσω τόσες φορές.

Ο Κώστας είναι πρώτος σίγουρα στα πραγματικά αποτελέσματα τα οποία σκοπίμως αλλοίωσε η διοργανώτρια αρχή του τελικού προκειμένου να στερήσει από τον πρώην πελάτη μου την δυνατότητα να εκπροσωπήσει την χώρα μας στον πανευρωπαϊκό μουσικό διαγωνισμό.Έχω στην κατοχή μου στοιχεία τα οποία αποδεικνύουν αυτά που λέω και σκοπέυω να τα δώσω στην δημοσιότητα σε λίγο καιρό. Να εύχονται οι νοθευτές των αποτελεσμάτων να μην μπει ξανά στην βουλή και στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο ο Γιώργος Καρατζαφέρης ο οποίος έχει ήδη γνώση των στοιχείων και όπως μου υποσχέσθηκε θα θέσει το θέμα ακόμη και στην Ευρωβουλή”.

Πηγή : komikotragiko.wordpress.com


 Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook