-->

Γυναίκα με μούσι ή άνδρας με τακούνι – Η συμμετοχή στη Eurovision που προκαλείΗ αυστριακή συμμετοχή στη φετινή Eurovision είναι άκρως εκκεντρική καθώς ο διαγωνιζόμενος είναι αντρογυναίκα με μούσια.

Ο Τόμας Νέουγουϊρθ θα εκπροσωπήσει φέτος την Αυστρία στην Eurovision με την μπαλάντα Rise Of The Phoenix. Και μπορεί να γεννήθηκε το 1988 με αυτό το όνομα αλλά το καλλιτεχνικό του είναι Κονστίτα Γούρστ.

Πρόκειται για την πιο εκκεντρική συμμετοχή της φετινής Eurovision καθώς είναι γυναίκα με μούσια λόγω της αλλαγής φύλου που έχει κάνει. Ο ίδιος είχε δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν θέλει να εξαφανίσει τα γένια του, παρόλο που είναι γυναίκα καθώς θέλει να του θυμίζουν την ανδρική του πλευρά.

Ο Τόμας είχε εμφανιστεί για πρώτη φορά το 2010 σε ένα τάλεντ σόου ενώ έναν χρόνο αργότερα ήταν υποψήφιος για να εκπροσωπήσει την Αυστρία στη Eurovision χωρίς να τα καταφέρει. Φέτος όμως θα δώσει το παρόν στη Δανία καθώς πήρε απευθείας ανάθεση για να εκπροσωπήσει την χώρα του. Εκτός από το τραγούδι, ο Τόμας έχει ασχοληθεί με τη μόδα και τη διακόσμηση βιτρινών.Πηγή : ta-masalia.blogspot.gr


 Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook