-->

Ο Michael Jackson έχει κρυφό γιο;

Έναν 31χρονο γιο φέρεται να έχει ο αείμνηστος Michael Jackson. Το τεστ DNA απέδειξε περίτρανα ότι υπάρχει ταύτιση 99,9999% στα γονίδια των δύο ανδρών. 

Ο Brandon Howard, γιος της Miki Howard, την οποία ο Joe Jackson εκπροσωπούσε τη δεκαετία του 1980, υπεβλήθη εν αγνοία του στο τεστ που αποκάλυψε την τρομερή αλήθεια!

Η Miki γνωρίστηκε με τον Jackson το 1982 και ο γιος της γεννήθηκε λίγο καιρό αργότερα. 

Το DNA του 31χρονου, που πλέον είναι και ίδιος τραγουδιστής και αποκαλείται B Howard, είναι όσο πιο ταυτόσημο γίνεται με αυτό του βασιλιά της Pop.

Ο δικηγόρος του Jackson ωστόσο εξέφρασε την αμφιβολία του για το αποτέλεσμα του τεστ, λέγοντας: "Δεν είχαμε ακούσει ποτέ γι' αυτόν. Οποιαδήποτε διορία για ανάλογους ισχυρισμούς σχετικά με παιδιά του Michael έχει λήξει προ πολλού".

Όμως, ο Howard εξέδωσε και ο ίδιος ανακοίνωση μέσω του δικηγόρου του, τονίζοντας: "Προς φίλους, οικογένεια και θαυμαστές θέλω να πω ότι παρά τους πρόσφατους ισχυρισμούς, δεν εξουσιοδότησα κανέναν να μου κάνει τεστ DNA και να το συγκρίνει με αυτό του αείμνηστου Michael Jackson. 

Την άνοιξη συμφώνησα να συμμετέχω σ' ένα ντοκιμαντέρ στο FilmOn.TV οπότε μου ζητήθηκε δείγμα του DNA. Αν και συμφώνησα σ' αυτό δεν περίμενα ότι θα το χρησιμοποιούσαν μ' αυτόν τον τρόπο. Μέχρι σήμερα, δεν ισχυρίστηκα ποτέ ότι είμαι γιος του Michael Jackson ούτε έχω πρόθεση να διεκδικήσω την περιουσία της οικογένειάς του". 


Ωστόσο, ο φερόμενος ως πραγματικός πατέρας του Brandon, Augie Johnson, διαψεύδει τα αποτελέσματα του τεστ DNA λέγοντας πως αυτός είναι ο φυσικός πατέρας. Ο καλλιτέχνης υπήρξε στα φωνητικά του Jackon, στο άλμπουμ του 1979 "Off The Wall" και στη συνέχεια δημιούργησε το συγκρότημα Side Effect.

Ο 65χρονος τόνισε ότι είχε μακρόχρονη σχέση με τη Miki και θεωρεί τους Nicholas και Brandon δικούς του γιους: 

"Ξέρω πως ο Brandon είναι γιος μου. Ήμουν στην αίθουσα τοκετού, έχω φωτογραφίες από τη γέννησή του, έχω τα αρχεία, έχω τα πάντα! Πριν από εμένα, η Miki δεν είχε κανέναν άλλον. Δεν γνώριζε καν τον Michael. Αλλά αγαπώ τον γιο μου και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Θέλω ο Brandon να έχει επιτυχία". 

Ο Augie παραδέχθηκε ότι ο Brandon είχε γνωρίσει τον Jackson όταν ήταν 3 χρονών κι επισκεπτόταν συχνά τη Neverland μαζί με τη μητέρα του ή τον Jermaine Jackson.

Επιμένει ότι "η Miki δεν είχε ποτέ ερωτική σχέση με τον Michael, δεν τη γνώριζε καν!".

Πηγή : ntocoumenta.blogspot.gr


 Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook