-->

Κώστας Καραφώτης για το περιστατικό που θα τον στιγμάτιζε: Παραλίγο να τον σκοτώσω
Όταν πρόκειται για αποκλειστικές φωτογραφίες ενός νεόκοπου ζευγαριού στη σόουμπιζ τότε οι παπαράτσι μπορούν να γίνουν πολύ φορτικοί, αλλά πολύ περισσότερο να γίνουν επικίνδυνοι για τους άλλους και τον εαυτό τους. Ένας από αυτούς παραλίγο να προκαλέσει το θάνατο του και μάλιστα από τον τραγουδιστή, ο οποίος σοκαρίστηκε.

Ο Κώστας Καραφώτης που το τελευταίο διάστημα επανέρχεται με τα νέα του τραγούδια περιγράφει σε συνέντευξη του πως έκαναν οι παπαράτσι όταν ήταν μαζί με τη Μάρω Λύτρα και εν γένει πως είναι όταν η δημοσιότητα του προκαλεί προβλήματα στα προσωπικά του.

«Εγώ πάντα στην άκρη το είχα το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής. Άλλοι το έφερναν στη μέση! Αυτό δεν σημαίνει πως δεν δίνω βάση στην προσωπική μου ζωή, πάντα δίνω. Απλά δεν το βγάζω εγώ προς τα έξω. Όμως, όταν υπάρχουν δύο επώνυμοι σε μια σχέση, είναι δύσκολο να κρυφτεί. Δεν σημαίνει ότι ο ένας από τους δύο αναγκαστικά το τραβάει από τα μαλλιά για να βγαίνει προς τα έξω. Ζούμε σε μια κοινωνία όπου οι επώνυμες σχέσεις πουλάνε. Πιο εύκολα φυλάσσεται μια σχέση με κάποιον μη επώνυμο και αυτό το έχω πετύχει» ανέφερε ο τραγουδιστής και ανέφερε ένα περιστατικό που τον στιγμάτιζε.

«Είχε πεταχτεί paparazzο μπροστά από το αυτοκίνητό μου για να μας βγάλει φωτογραφία με τη Μάρω (Λύτρα). Φορούσε μαύρα και δεν τον είχα δει, παραλίγο να τον πατήσω. Ήμασταν στην Άνω Γλυφάδα, κατέβαινα μια κατηφόρα, τον είδα και σταμάτησα απότομα. Καταρχήν τρόμαξα! Είναι δυνατόν να ρισκάρει κάποιος τη ζωή του για να βγάλει εμένα μια φωτογραφία;».

Πηγή: KoolNews.gr


 Έλα και εσύ στην παρέα μας στο Facebook